Huize statigh

Wat is de meest onderhoudsvrije vloer?

Geplaatst op

We nemen in deze tekst met je door wat de meest onderhoudsvrije vloer voor jouw woning is. Daarnaast is het erg belangrijk om te kijken welke je het gemakkelijkst in jouw design kunt toepassen. Lees snel verder en ontdek hoe het zit.

De gietvloer als meest onderhoudsvrije vloer 

We gaan er niet omheen draaien: de gietvloer is de meest onderhoudsvrije vloer die je kunt kiezen. Het is een vloer die gemakkelijk schoon te maken is met schoonmaakmiddelen en water omdat deze van kunststof gemaakt is. De vloer kan er goed tegen en dat scheelt bijzonder in de tijd die je nodig hebt om de vloer netjes en schoon te krijgen. Natuurlijk is er wel de nodige tijd die je moet besteden om de vloer schoon te maken, maar in vergelijking met andere vloeren kun je wel zeggen dat deze vloer echt onderhoudsvrij is.

Makkelijk in te passen in je design 

De gietvloer is niet alleen onderhoudsvrij, het is ook nog eens een keer een vloer die erg gemakkelijk past in het design, bijvoorbeeld voor je woon- of slaapkamer, zoals jij het in je hoofd hebt. Dan wordt het wel heel makkelijk om de woonkamer van je dromen in te richten. Gietvloeren gemaakt van kunststof komen in vrijwel alle RAL-kleuren, dus op die manier is het heel gemakkelijk om de ideale kleur te vinden.

Zeer slijtvast 

Je wilt een vloer die lekker lang meegaat en niet snel scheurt. Dat klinkt een beetje gek, maar bijvoorbeeld een betonvloer kan redelijk snel scheuren wanneer er een vloerverwarming onder zit. Zeker wanneer je de vloer niet lang genoeg laat uitharden en veel te snel (binnen 2 weken) de vloerverwarming aanzet. Met een gietvloer is dit allemaal niet het geval omdat deze van kunststof gemaakt is en meebeweegt met de warmtewerking. 

Veel succes met het inrichten van je woning en veel plezier met het uiteindelijke resultaat. Wil je meer tips, dan is het leuk om onze andere blogs even te lezen.

Wil je meer weten over de gietvloer? Kijk dan op: https://senso.com/.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden