Huize statigh

Plant een statige tuin, maak er iets moois van!

Geplaatst op

Ook mensen op leeftijd maken graag iets moois van hun tuin. Daarom gaan we er helemaal voor in deze blog om je erg leuke ideeën mee te geven. Een leihaagbeuk kopen is een goed idee als je een bijzondere sfeer in je tuin wilt. Er zijn natuurlijk nog veel meer andere dingen die je kunt realiseren. We nemen een aantal opties met je door. 

Minimalistisch design 

Het is mogelijk om een tuin te maken waar je niet veel werk aan hebt, maar waar je wel van kan profiteren als het gaat over genieten in het mooie warme seizoen dat er aan zit te komen, namelijk de zomer. Wanneer je gaat voor een industriële tuin, dan is het mogelijk om te genieten van een onderhoudsarme tuin. Meestal gaat het over een tuin waar niet veel tuinruimte in is maar wel waar verschillende bakken met bloemen en planten in staan. Wist je dat je ook bomen in bakken neer kunt zetten?

Een terras

Als het gaat over de ideale tuin dan is het terras toch wel nummer 1 voor mensen. Zeker Wanneer terrassen en restaurants nauwelijks of niet open zijn, dan is het erg fijn om zelf een plek in de buitenlucht te hebben waar je kunt genieten van het heerlijke weer. Combineer een terras met een permanente barbecue en het feest kan niet meer stuk.

Pergola realiseren 

Er is maar weinig nodig om te genieten in de tuin als het weer heerlijk is. Toch is het ook wel fijn als het een beetje regent om in de tuin te kunnen zitten in de zomer. En pergola zorgt ervoor dat je overdekt zit en je gewoon kunt genieten van het warme weer ondanks het gemiezer, dat natuurlijk ook wel weer snel over is. 

Meer interessante tips vind je in onze blog. Zo wordt het erg makkelijk om te genieten van je tuin. Stiekem kun je ook prima genieten van je terras in de nazomer of zelfs nog in het begin van de herfst. Dan moet je wel even zorgen voor een terrasverwarmer. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden