Huize statigh

Natuurlijke interieurstijlen en houten jaloezieën

Geplaatst op

Tegenwoordig zijn er veel moderne interieurstijlen waar we uit kunnen kiezen om onze woningen een mooie look te geven. Wij willen in deze tekst wat inspiratie aan je geven door je een beetje bij te praten over een hele mooie combinatie, namelijk de natuurlijke interieurstijlen samen met houten jaloezieën. 

Door goedkope houten jaloezieën te kiezen, ontwerp je al snel een supermooi interieur met een natuurlijk look. 

Welke natuurlijke interieurstijlen zijn er?

Wanneer we praten over natuurlijke interieurstijlen, dan hebben we het eigenlijk over woonstijlen waar veel natuurlijke elementen in gebruikt worden en waar ook bijzonder veel natuurlijk materiaal in gebruikt wordt. We denken in de eerste plaats aan de landelijke stijl die bijvoorbeeld in Engeland heel erg bekend is en waar veel hout en steen in gebruikt wordt. Daarnaast is er de Scandinavische stijl die dus uit Scandinavië komt en waarin ook veel natuurlijke materialen gebruikt worden bijvoorbeeld: wol, dierengeweien en interessante lichte kleurenpaletten. Natuurlijk zien we daarin ook allerlei meubels die een slanke uitlijning hebben en voor een zekere lichtheid in het interieur zorgen. Dit zijn nu typisch stijlen waar houten jaloezieen er goed bij passen.

De mediterraanse stijl 

Wanneer we het hebben over een landelijke stijl, dan is het niet zo dat deze altijd moet komen uit Engeland of Noord-Europa. Ook in het zuiden van Europa houden ze er wel van om een landelijke sfeertje te creëren. Alleen deze stijl noemen we dan niet landelijk, maar eerder Mediterraans. Je ziet binnen deze stijl bijzonder veel interessante zaken als: terracotta, tegeltjes met een bijzondere kleurencombinatie en natuursteen. Ook bij deze zuidelijke stijl passen houten jaloezieën erg goed.

Wil je meer inspiratie opdoen voor je huisdesign, dan is het natuurlijk mogelijk om ook onze andere blogs op de site eens door te nemen, want daarin hebben we ook allerlei leuke tips voor jou om je huis extra tof te maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden