Huize statigh

Ideale vloeren voor in je woning

Geplaatst op

Tegenwoordig is een grote keus aan vloeren waar jij je voordeel mee kunt doen. Was het eerder nog zo dat wanneer je een vloer wou die eruit zag als een houten vloer je ook daadwerkelijk hout moest nemen voor de vloer, tegenwoordig is het mogelijk om een tegelvloer te kopen die echt lijkt op een houten vloer. 

Bij https://www.vloerenmantegels.nl/ vind je tal van vloeren voor je woning. We nemen er een aantal met je door in deze tekst. 

Houtlook vloer

We hadden het er in de introductie al over dat er een vloer bestaat die lijkt op een houten vloer maar die feitelijk uit tegels bestaat. Dit noemen we de zogenaamde houtlook vloer. Een erg populaire variatie op deze houtlook vloer is de visgraatvloer. De planken zijn dan gelegd in een patroon van een visgraat. Dit noemen we ook wel een visgraatmotief. Dit motief is al vele eeuwen oud en was bij de Franse adel populair, tegenwoordig kan iedereen een visgraatmotief in de woonkamer hebben. 

Betonlook vloer 

Er zijn ook mensen die houden van de rauwe tinten en textuur van een betonvloer. Toch is deze vloer niet echt ideaal omdat hij bijzonder stoffig is en maar moeilijk schoongemaakt kan worden omdat hij niet heel erg houdt van water. Daarbij is een betonvloer ook niet een ideale combinatie met een vloerverwarming omdat de vloer kan scheuren door het uitzetten. Het is mogelijk om te gaan voor een betonlook vloer die uit tegels bestaat en erg makkelijk te leggen is plus schoon te maken op een eenvoudige manier. 

Geweldige sfeer met keramische tegels 

Veel mensen zijn gevallen voor de mooie looks van de keramische tegels. Je denkt dat ze alleen buiten liggen, maar ook voor binnen zijn keramische tegels ideaal. Je combineert ze gemakkelijk met een vloerverwarming en ze passen bij heel veel soorten interieurstijlen zoals de Scandinavische. 

Ook met deze vloer zul je geen problemen hebben om schoon te maken, want je kunt ze gemakkelijk dweilen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden