Huize statigh

Seniorenwoning kalkvrij met een anti-kalk strategie

Geplaatst op

Het is veel makkelijker dan je denkt om je seniorenwoning kalkvrij te houden. We hebben het natuurlijk over kalkaanslag die zich gaat verzamelen in allerlei machines. Kalkaanslag wordt daarom ook weleens het witte gevaar genoemd. In deze tekst willen we je meer vertellen over de gevaren van kalkaanslag en hoe gemakkelijk het is om kalkaanslag te voorkomen en daarmee de problemen die ermee samenhangen. 

Met een anti kalk strategie wordt het kinderlijk eenvoudig om je woning kalkvrij te houden. Deze gaan wij je bijbrengen. 

Gemakkelijk geld besparen met een waterontharder

Veel mensen zijn nog niet bekend met de waterontharder en wat deze allemaal kan doen om kalkaanslag te voorkomen. Het is heel gemakkelijk om met een waterontharder je woning kalkvrij te houden. Sluit het ding aan op de hoofdleiding in de meterkast. We hebben het hier over de waterleiding. Wanneer je gebruikmaakt van een magnetische waterontharder, dit is de waterontharder die we jou aanraden, dan hoef je nooit een reservoir te vervangen of er verder naar om te kijken. De waterontharder zorgt met de magnetische straling ervoor dat kalk in het water opgelost blijft zitten en niet in apparaten zich gaat ophopen. Dat is fijn, want zo gaan je apparaten veel langer mee. 

Milieuvriendelijker wonen 

Je kunt een stuk milieuvriendelijke wonen wanneer je gebruikmaakt van een magnetische waterontharder, omdat deze geen gebruik maken van zout, komt het zout ook niet in het zoete water terecht zoals in meren en sloten. Daarbij is het zo, dat apparaten zonder de kalkaanslag veel beter presteren en minder energie vragen. Al met al woon je dus een stuk groener met een waterontharder rond de waterleiding. 

Wil je nu meer weten over de werking van een magnetische waterontharder en wat jij in jouw situatie er aan kunt hebben, dan raden we je sterk aan om eens te gaan kijken op antikalk.com. Ze helpen je graag verder met de realisatie van jouw groene, kalkvrije woning. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden