Huize statigh

Heerlijk slapen met een goed matras

Geplaatst op

Een prettig matras is ontzettend belangrijk. Het zorgt voor een goed slaapcomfort waardoor je met volledige rust de dag kunt beginnen. Ook zijn slechte matrassen vaak de oorzaak van rug- en nekklachten. Investeren in een kwalitatief matras brengt dus vele voordelen met zich mee. Waar moet je precies op letten bij het kopen van een matras? 

Welk matras past het beste bij mij?

Bij het aanschaffen van een matras is het met name belangrijk dat je kiest voor een matras die jouw lichaam complimenteert. Als startpunt neem je je lengte en gewicht, zorg dat het matras past bij deze maten. Verder is het van belang dat je kiest voor een matras met een densiteit die jij prettig vindt. Er bestaan vrij harde matrassen met weinige veerkrachting, veel mensen vinden dit fijn. Ook heb je de keus uit matrassen die juist meer flexibel zijn en met je gewicht mee zullen veren. Het beste wat je kunt doen is een matras uitproberen in de winkel, om er zelf achter te komen wat voor jou het prettigste ligt. 

Lang genieten van hoog slaapcomfort

Bij het kopen van een matras is het belangrijk dat het lekker ligt, maar ook dat je er lang mee vooruit kan. Een goed matras is niet altijd even goedkoop en daarom zou het vervelend zijn als het matras na een aantal jaar al vervangen moet worden. Een matras die lang mee zal gaan is de Pullman boxspring. Deze boxsprings zijn gemaakt van duurzaam materiaal die over tijd niet zullen verweren. Op een Pullman boxspring staat een garantie van 25 jaar, dat geeft al een goede indicatie van de duurzaamheid die het bedrijf beloofd. 

Naast een hoge duurzaamheid heeft een Pullman boxspring nog veel meer voordelen. Zo zijn ze voorzien van een pocketveren-interieur, wat inhoudt dat het complete bed oppervlak meeveert met je gewicht. In het matras zijn veren verwerkt die individueel van elkaar kunnen bewegen om zo meer flexibiliteit te creëren. Bovendien heeft een Pullman boxspring een goede ventilatie waardoor het matras fris ruikt en aanvoelt. Als je op zoek bent naar een goed matras, dan is de Pullman boxspring wellicht wel iets voor jou. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden