Huize statigh

Geweldige inrichting voor je nieuwe thuiskantoor

Geplaatst op

Wanneer je thuis aan het werk bent, dan is het erg belangrijk om te zorgen dat je dit op een zo gezond mogelijke manier kunt doen. Zeker als je al een beetje op leeftijd bent, is het belangrijk om in een goede werkhouding te zetten. Sommige mensen vinden het leuk om ook na hun pensioen door te gaan met het werk dat ze misschien al wel vele jaren gedaan hebben. Het zit in hun systeem en die structuur willen ze niet zomaar meer los laten. Voor andere mensen leeft ook een beetje het idee, dat wanneer ze met pensioen gaan, dat dan het aftellen begint. Ze zien dit niet als een progressie. 

Maar even terug naar de inrichting van je thuiskantoor, we gaan je een aantal tips geven waarmee je snel verder kunt en zeker een ideaal thuiskantoor kunt inrichten. 

Een praktisch kantoor zorgt voor goede workflow 

Of je nu jong bent of wat ouder, het is altijd belangrijk dat je een goede workflow hebt en dat het kantoor deze ondersteund door een efficiënte inrichting. We raden je altijd aan om eens goed te kijken hoe de ruimte in elkaar zit en hoe je het beste de meubels neer kunt zetten. Daarbij is erg belangrijk dat er voldoende daglicht naar binnen kan vallen en dat er ook een goede toevoer van zuurstof is.

Als we kijken naar de meubels dan is het belangrijk om meubels te kiezen die verstelbaar zijn in hoogte, zodat je niet de hele dag hoeft te zitten, maar dat je ook af en toe even kan staan. Daarbij is het heel belangrijk dat je ook een kleine wandeling maakt tijdens je pauze, zo krijg je de beweging die je nodig hebt. Dan roest je niet vast aan je stoel. 

Concepten verzinnen 

Er zijn talloze stijlen en concepten te verzinnen voor een thuiskantoor waarin je praktisch kan werken en waarin the workflow goed is zodat je tot je beste werk komt. Maar in sommige gevallen kan het best wel lastig zijn om een goede keuze te maken uit al de verschillende ontwerpen. In dat geval raden we je aan om te gaan voor het advies van experts. Ze helpen je graag met je projectinrichting. Je zult zien dat de resultaten geweldig zullen zijn wanneer professionals jou helpen met het inrichten van je thuiskantoor.

Op onze site houden we je graag op de hoogte van de verschillende onderwerpen die gaan over zorg, langer doorwerken en een gezonde leefomgeving. 

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden