Huize statigh

Een interieur voor je oude dag: check de designtips

Geplaatst op

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende opties waar jij je woning statig mee kunt maken dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vinden wij het erg leuk om je te inspireren met deze blog. We noemen je enkele design tips waar je al snel mee aan de gang kunt en waar je een creatieve draai aan kunt geven, zodat het design helemaal iets van jezelf wordt. Het is goed om rond te kijken en alles in je op te nemen, het vast te leggen en uiteindelijk een goede keuze te maken voor het design waar je de komende jaren in je woning tegenaan gaat kijken, met veel plezier natuurlijk, dat is wel net zo belangrijk op je oude dag, dan wil je namelijk de dingen gewoon in een keer goed doen.

Kies interessante meubels 

Wil je een bijzondere twist maken in je statige interieur? Maak dan je boekenkast zwart of bestel er een bij kastenn.nl. Online kun je heel gemakkelijk vinden wat je zoekt als het gaat om unieke meubels. Je kunt natuurlijk gaan voor de kant-en-klaar meubels die altijd in de verschillende meubelboulevards te zien zijn, of nu eens een keer iets unieks doen en voorbeeld zelf een meubel maken met behulp van de verschillende guides die je online kunt vinden. Wat ook erg leuk is, is vintage design in je woning,  bijvoorbeeld meubels uit de jaren 50 en 60, die tijd ken je nog wel, dat zorgt voor een nostalgische look. Deze meubels passen erg goed bij de designstijlen van nu. Er worden natuurlijk nu ook nog wel unieke meubels gemaakt. Kijk goed rond en maak er iets moois van.

Ga voor een stijl die bij je past 

Er zijn allerlei tijdloze stijlen waar je uit kunt kiezen tegenwoordig, denk bijvoorbeeld aan de industriële stijl, Scandinavische stijl of de minimalistische stijlen die ook bijvoorbeeld in Azië erg populair zijn. Het is belangrijk om te kiezen voor een stijl die echt bij je past. Wanneer jij het type bent dat houdt van een min of meer eclectische stijl waarin je van allerlei design kunt zetten, waardoor het een beetje een gezellig allegaartje van interessante objecten wordt, dan is het natuurlijk logisch dat je voor deze stijl kiest. Alle verschillende interessante ideeën kun je bij elkaar zoeken en op een moodboard plakken. Dat biedt een mooi overzicht. Als je een vast concept hebt, dan ben je gerichter bezig. Ook op je oude dag is het erg leuk om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en designontwikkelingen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden