Huize statigh

Een gemakkelijke, onderhoudsvrije tuin maken

Geplaatst op

Met tuin stenen kun je gemakkelijk een tuin maken die niet veel onderhoud nodig heeft. Dat is natuurlijk erg fijn als je al wat ouder bent en misschien niet meer zo veel tijd aan het onderhouden van je tuin wilt besteden, maar wel graag wil genieten van het buitengevoel in je eigen privé buitenruimte! En dat snappen we zeker, want wij houden daar ook erg van. Daarom nu even een paar interessante mogelijkheden die tuin stenen je bieden. Lees snel met ons mee en doe er je voordeel mee!

Maak een terras met overkapping

Door tuinstenen te gebruiken is het heel erg gemakkelijk om een terras te maken waarop je in de zomer kunt genieten met familie en vrienden. In zo’n tuin wil het ook nog wel eens gebeuren dat op een mooie zomeravond spontaan een barbecue (in de meeste gevallen gepland) aangestoken wordt. In Nederland is het fijn om ook een overkapping boven het terras te hebben omdat ook in de zomer er zal nog wel eens wat regen wil vallen, wat natuurlijk erg fijn is, omdat te lange droogte schadelijk is voor tal van vitale systemen voor mensen en dieren. Denk aan voldoende drinkwater en het besproeien van het land. Maar daarentegen wil toch je liever niet nat achter je bordje met gebraden vlees zitten, dus daarom een overkapping van je terras. 

Bestrating met bloembakken

Wanneer je bijvoorbeeld een gazon te veel werk vindt dan is het mogelijk om je achtertuin zoveel mogelijk met bestrating te vullen. Het is natuurlijk wel mogelijk om bloembakken te creëren waarin je planten en bloemen, zelfs bomen, kunt planten. In dat geval zijn stapelblokken erg goed omdat je die gemakkelijk op elkaar kunt stapelen om zo bloembakken te maken. Natuurlijk Is het ook mogelijk om kunststof bakken te kopen.

Wat je ook doet in de tuin, het is mogelijk dat de tuinstenen een goede basis vormen waarop je verder je idee van de ideale, onderhoudsvrije tuin kunt concretiseren. 

Wil je meer weten? Lees dan onze andere blogs eens rustig door! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden