Huize statigh

De‌ ‌luxe‌ ‌eigenschappen‌ ‌van‌ ‌een‌ ‌Amerikaanse‌ ‌keuken

Geplaatst op

In Nederland zijn we bij de meeste huishoudens gewend dat een keuken zich bevindt in een aparte ruimte. Vaak rekenen we dit ook als een aparte ruimte in een woning. In Amerika doen ze dit op een andere manier. De Amerikaanse keuken staat ook wel bekend als een open keuken. Deze is vaak verweven met de woonkamer. Dus geen aparte deur, muur of keukenmuur. Ontdek meer schoonheid van de Amerikaanse keuken.

De Amerikaanse XXL

Amerika staat ook wel bekend als ‘het maatje groter’. Grotere keukenbladen, grotere koelkasten en grotere hoeveelheden eten. Het is simpelweg een XXL-versie van de meeste keukens dat wij gewend zijn. Dit kun je natuurlijk helemaal personaliseren naar je eigen standaarden. Overbodige luxe hoeft dus niet 1 op 1 overgenomen te worden. Maar wil je echt dat Amerikaanse gevoel terugzien in de keuken, dan zit je met de XXL-formaten goed.

Kookeiland

Een kookeiland kan eigenlijk niet ontbreken in de Amerikaanse keuken. Deze is in verschillende formaten te verkrijgen. Zo heb je het klassieke vierkante of rechthoekige eiland, maar sommige eilanden zijn ook te vinden in een L-vorm. In veel keukens is ook een vaste keukenbank terug te vinden. Zo kan je gezamenlijk de tijd doorbrengen met je gasten terwijl je aan het koken bent. Als tip raden we aan om te gaan voor de jaren 50 -60 retro eetkamerbank. Dit wordt de echte eyecatcher van je keuken.

Amerikaanse koelkast

Misschien wel het bekendste onderdeel van de Amerikaanse keuken is de grote koelkast. Deze type koelkasten zijn voorzien van een extra groot koel- en vriesvak. Het luxe van deze koelkast bestaat uit het feit dat koel en vriesvakken naast elkaar gebouwd zijn. De meeste Amerikaanse koelkasten beschikken over een dubbele deur. Dus heb je thuis een groot gezin of veel eetlust? Dan is deze type koelkast voor jou gemaakt. Maar maakt zo’n grote koelkast dan ook niet veel gebruik van energie? Daarom zaak om de A+ of A++ milieuvriendelijke amerikaanse koelkasten van De Hanze Witgoed & Outlet te kopen. Zo geniet je Amerikaanse grootheid op een energiezuinige manier.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden