Huize statigh

De beste pluspunten aan het installeren van een gietvloer

Geplaatst op

Als je een nieuwe woning hebt gekocht, van harte proficiat hiermee op de eerste locatie, dan ben je mogelijk al aan het nadenken over wat voor vloer je hierin wil (laten) zetten. Het is altijd erg wijs om zo een omvangrijke belegging van tijd en kapitaal als eerste te doen, het liefst nog alvorens je het huis intrekt. Maar nu kom je voor de lastige beslissing te staan: wat voor vloer kun je het beste installeren, of laten installeren, in je al dan niet nieuwe woning? In dit artikel geven we je wat houvast door voor je op te sommen wat, naar onze mening, de beste pluspunten zijn aan het (laten) installeren van een gietvloer. Lees dus vlug verder.

1: Een gietvloer zal niet vlug beschadigen

Houd je ervan om te weten dat je een vloer hebt die ietwat tegen een stootje kan? Kijk dan niet verder dan een gietvloer! Deze zijn immers perfect als het gaat om het kunnen incasseren van zekere vormen van stress. Zo zijn gietvloeren bijzonder krasbestendig en zullen ze tevens niet al te vlug indeuken.

2: Een gietvloer zal altijd passen bij je kleurenset 

Wat voor tint je in je woning tevens hebt en wat voor stijl je tevens voor ogen hebt betreffende de inrichting, met een gietvloer kom je qua kleuren altijd degelijk uit. Je kan immers kiezen voor iedere tint aangezien een gietvloer speciaal voor jou gemengd kan worden.

3. Een gietvloer zal niet vlug vies worden

Ten slotte willen we je met genoegen nog even vertellen dat je op het gebied van schoonmaak een degelijke beslissing maakt als je kiest voor een gietvloer. Gietvloeren zijn immers erg simpel schoon te houden, aangezien het volledig naadloze vloeren zijn. Er zullen dus geen kruimeltjes of andere vuiligheid verstopt blijven zitten tussen de  randen van de vloer. Bovendien is vloeistof gemakkelijk op te ruimen aangezien er geen vezels of texturen zijn waar de vloeistof in kan trekken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden